Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан-тоқаш, ұннан жасалған кондитерлік және макарон өнімдерін өндіру технологиясы
-
Шикізаттың химиялық құрамын, органолептикалық және физика-химиялық қасиеттерін және оның наубайхана қасиеттерін; шикізаттың, жартылай фабрикаттардың қасиеттерін және дайын өнімнің сапасын бағалаудың қазіргі заманғы әдістерін; бұйымдардың сапасы мен тағамдық құндылығын арттыру тәсілдерін; нан мен макарон өнімдерінің ассортиментін, олардың тағамдық құндылығын; наубайхана және макарон өндірісінің өнімдерін алудың технологиялық процестерін; әртүрлі өнімдерді дайындаудың технологиялық процесінің ерекшеліктерін кондитерлік өнімдердің түрлері.
-
Образовательная программа 6B07203 Астықты сақтау және қайта өңдеу технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1