Нан-тоқаш, ұннан жасалған кондитерлік және макарон өнімдерін өндіру технологиясы

  • Шикізаттың химиялық құрамын, органолептикалық және физика-химиялық қасиеттерін және оның наубайхана қасиеттерін; шикізаттың, жартылай фабрикаттардың қасиеттерін және дайын өнімнің сапасын бағалаудың қазіргі заманғы әдістерін; бұйымдардың сапасы мен тағамдық құндылығын арттыру тәсілдерін; нан мен макарон өнімдерінің ассортиментін, олардың тағамдық құндылығын; наубайхана және макарон өндірісінің өнімдерін алудың технологиялық процестерін; әртүрлі өнімдерді дайындаудың технологиялық процесінің ерекшеліктерін кондитерлік өнімдердің түрлері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top