Астық және астық өнімдерінің микробиологиясы

  • Зерттеудің мақсаты тамақ өнімдерін өндіруде, сақтау, тасымалдау және сату процесінде тамақ өнімдерінің сапасына әсер ететін микроорганизмдердің маңызды топтарының морфологиясы мен биохимиялық қызметі туралы қазіргі заманғы ілімдер және тұжырымдармен таысу. Пәнді игеру астық және астық өнімдерінің сапасын, технологиялық процестердің параметрлерін, дайын өнімнің сапасын бақылауды ұйымдастыру және тиімді жүзеге асыру бойынша өндірістік-технологиялық қызмет саласындағы кәсіби міндеттерді шешу кезінде қажет.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top