Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән бойынша қарастырылатын тақырыптар тізіміне: конституция, экстерьер және интерьер, жағдайлар; тұқымдар мен тұқымдардың пайда болуын зерттеу кіреді. Әр түрлі жыныстық және жас топтарды тамақтандыру ерекшеліктері. Жануарларды азықтандыру нормаларын анықтау. Мал шаруашылығы (сүт, сүт-ет, ет), шошқа шаруашылығы, түйе шаруашылығы, құс шаруашылығы, қой шаруашылығы, жылқы шаруашылығы, ара шаруашылығы. Зоогигиенаның негіздері және ауыл шаруашылығы жануарлары ауруларының ветеринариялық-санитариялық профилактикасы. Жануарлардан алынатын шикізатты қайта өңдеудің инновациялық тәсілдері
  • Образовательная программа 6B08701 Аграрлық техника және технология
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top