Ауылшаруашылық өнімдерді өндеу үшін технологиялық машиналар

  • Астық және май тұқымдарын өңдеу негіздері. Картопты, көкөністерді, қант қызылшасын өңдеу технологиясы қауіпсіздік механизмдері және ТБ ережелері. Тамақ технологиясының негізгі заңдары. Шикізат пен өнімдердің техникалық қасиеттері. Машиналар мен қорғаныс жабындарын жасауға арналған материалдар. Араластыру және араластыру. Материалдарды сұрыптау. Материалдарды ұнтақтау. мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиялары. Өнімді қайта өңдеудің техникалық құралдарын құру, жұмыс істеу және реттеу қағидаттары. Әдістері: проблемалық дәріс, кейс әдісі және т. б.
  • Образовательная программа 6B08701 Аграрлық техника және технология
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top