Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерін сараптау
-
Пән сүт және сүт өнімдерінің сапасын, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптарды, бағалау әдістері және сапаға әсер ететін негізгі факторларды, сапа көрсеткіштерін талдау негізінде тұтынушылылардың қажеттілігін қанағаттандыруды, оларға проблеманы талдаудың негізгі әдістерін шешуді оқиды.
-
Образовательная программа 7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1