Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің технологиясындағы ғылыми зерттеулер әдіснамасы
-
Пән – зерттеуге міндеттер қоюды, эксперименттік жұмыс әдістерін таңдауды, ғылыми зерттеулердің нәтижелерін түсіндіру мен ұсынуды; шикізаттың, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнің қасиеттерін зерттеудің заманауи құрал-жабдықтар мен әдістерін пайдалана отырып, ғылыми-зерттеу және өндірістік міндеттерді шешу үшін зерттеулерді өз бетінше орындау қабілетін үйретеді.
-
Образовательная программа 7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2