Халықаралық стандарттар және тамақ өнімдерін кедендік сараптау

  • Мақсаты: халықаралық сапа стандарттарына сәйкес тамақтану кәсіпорнының тамақ өнімдері мен қызметтерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етуді талдау дағдыларын қалыптастыру. Стандарттау жөніндегі жұмыстарды қамтамасыз ету бойынша халықаралық ақпараттық жүйе. Тамақ өнімі қауіпсіздігі менеджменті жүйесі. Тамақ өнімдерін өндірушілеріне арналған бірыңғай халықаралық стандарт. Американдық ұлттық стандарттар және технологиялар институты. Британдық стандарттар институты. Жалпы Еуропалық стандарттау ұйымдары. Оңтүстік-Шығыс Азия елдерінің халықаралық қауымдастығы. Панамерикалық стандарттар комитеті. Тәуелсіз Мемлекеттер Достастығындағы стандарттау. ҚР-да халықаралық стандарттарды қолдану. Кәсіпорындарда халықаралық сапа стандарттарын енгізу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top