Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік жүйелерін өзгерту әдістері
-
Мақсаты: тамақ жүйелерін модификациялау саласындағы білімді қалыптастыру, модификацияланған құрамдағы тамақ өнімдерінің технологияларын әзірлеу саласындағы технологиялық, жобалау және зерттеу қызметі үшін практикалық дағдыларды игеру. Азық-түлік жүйелерін өзгерту әдістері. Модификацияның физика-химиялық әдістері: тағамның құрылымын, тұтқырлығын және құрылымын өзгерту. Дәмдік және хош иісті сипаттамалардың модификациясы. Генетикалық түрлендірілген организмдерден (ГМО) алынған тағамдар. Модификация әдістерінің өнімнің қауіпсіздігі мен сапасына әсері.
-
Образовательная программа 7M07209 Қоғамдық тамақтану өнімдерінің инновациялық технологиялары
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп