Азық-түлік жүйелерін өзгерту әдістері

  • Мақсаты: тамақ жүйелерін модификациялау саласындағы білімді қалыптастыру, модификацияланған құрамдағы тамақ өнімдерінің технологияларын әзірлеу саласындағы технологиялық, жобалау және зерттеу қызметі үшін практикалық дағдыларды игеру. Азық-түлік жүйелерін өзгерту әдістері. Модификацияның физика-химиялық әдістері: тағамның құрылымын, тұтқырлығын және құрылымын өзгерту. Дәмдік және хош иісті сипаттамалардың модификациясы. Генетикалық түрлендірілген организмдерден (ГМО) алынған тағамдар. Модификация әдістерінің өнімнің қауіпсіздігі мен сапасына әсері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top