Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07209 Қоғамдық тамақтану өнімдерінің инновациялық технологиялары в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Өндірістік процестерді тиімді басқаруға және өнімнің жоғары сапасын қамтамасыз етуге, жоғары оқу орындарында, бейінді колледждерде сабақ беруге қабілетті қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы саласында жоғары білікті кадрларды даярлау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
2024 Оқу жылы
Тамақ өнімдерін компьютерлік жобалау
Шетел тілі (кәсіби)
Эксперимент әдістемесі
Тамақтану индустриясындағы интеллектуалды жүйелер
Ғылым тарихы мен философиясы
Сенсорлық талдаудың аспаптық әдістері
Жоғары мектеп педагогикасы
Басқару психологиясы
Диетология және нутрициология
Мейрамхана бизнесіндегі жобаларды басқару
Жасанды тамақ өнімдері
Тұтыну қалдықтарының экобиотехнологиясы
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің сапасын басқару
Азық-түлік өнімдерінің инновациялық технологиялары
Тамақ биотехнологиясы
-
2025 Оқу жылы
Жеке тамақтану теориясы
Азық-түлікті ұзақ уақыт сақтаудың инновациялық әдістері
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің қауіпсіздігі
Функционалды тамақ технологиясын дайындау
Азық-түлік жүйелерін өзгерту әдістері
Тамақтандыру кәсіпорындарының инновациялық жабдықтары
Тамақ өнеркәсібіндегі нанотехнология
Мамандандырылған тамақтану инженериясы
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Ғылымның дамуының қазіргі кезеңіндегі негізгі дүниетанымдық және әдіснамалық аспектілерін талдай алады
- Шет тілінде ғылыми және кәсіби коммуникацияның заманауи әдістері мен технологияларын қолданады
- Кәсіби және жеке даму психологиясын білу негізінде басқарушылық қызметті жобалауға қабілетті.
- Жоғары мектеп және кәсіптік білім беру педагогикасының әдіснамасы білімі негізінде педагогикалық қабілеттерін көрсетеді
- Этникалық және әлеуметтік жауапкершілік пен оларды қолдану үшін ғылыми этиканы ескере отырып, өз зерттеулерінің нәтижелері бойынша пайымдаулар шығарады
- Кәсіби қызметтің міндеттерін шешу үшін заманауи ақпараттық технологиялар мен бағдарламалық құралдарды пайдаланады
- Заманауи әдіснаманы, құралдарды, стандарттарды білу негізінде жобаларды басқару жөніндегі командалардың жұмысына қатысады
- Нормативтік құжаттарға сәйкес қоғамдық тамақтандыру өнімдері мен қызметтерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету процестерін басқаруға қабілетті
- Тамақтану индустриясын дамытудың заманауи әдіснамалық тәсілдері мен перспективаларын білу негізінде тамақ өнімдерінің инновациялық технологияларын әзірлейді
- Тамақтану индустриясы саласындағы ғылыми және кәсіби терминологияны пайдалана отырып ақпаратты анық және қолжетімді баяндайды