Жаңа білім беру бағдарламасы

7M07209 Қоғамдық тамақтану өнімдерінің инновациялық технологиялары в АТУ

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Ғылымның дамуының қазіргі кезеңіндегі негізгі дүниетанымдық және әдіснамалық аспектілерін талдай алады
  • Шет тілінде ғылыми және кәсіби коммуникацияның заманауи әдістері мен технологияларын қолданады
  • Кәсіби және жеке даму психологиясын білу негізінде басқарушылық қызметті жобалауға қабілетті.
  • Жоғары мектеп және кәсіптік білім беру педагогикасының әдіснамасы білімі негізінде педагогикалық қабілеттерін көрсетеді
  • Этникалық және әлеуметтік жауапкершілік пен оларды қолдану үшін ғылыми этиканы ескере отырып, өз зерттеулерінің нәтижелері бойынша пайымдаулар шығарады
  • Кәсіби қызметтің міндеттерін шешу үшін заманауи ақпараттық технологиялар мен бағдарламалық құралдарды пайдаланады
  • Заманауи әдіснаманы, құралдарды, стандарттарды білу негізінде жобаларды басқару жөніндегі командалардың жұмысына қатысады
  • Нормативтік құжаттарға сәйкес қоғамдық тамақтандыру өнімдері мен қызметтерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету процестерін басқаруға қабілетті
  • Тамақтану индустриясын дамытудың заманауи әдіснамалық тәсілдері мен перспективаларын білу негізінде тамақ өнімдерінің инновациялық технологияларын әзірлейді
  • Тамақтану индустриясы саласындағы ғылыми және кәсіби терминологияны пайдалана отырып ақпаратты анық және қолжетімді баяндайды
Top