Тамақ өнімдерін компьютерлік жобалау

  • Мақсаты: дайын өнімдердің химиялық құрамын, тағамдық, биологиялық құндылығын оңтайландыру әдістерін қолдана отырып, тамақ өнімдерін Компьютерлік жобалау саласында дағдыларды қалыптастыру. Компьютерлік азық-түлік модельдерін құру принциптері. Тамақтану саласындағы компьютерлік дизайнға арналған бағдарламалық өнімдерге шолу. Бағдарламалардың негізгі функционалдығы және оларды жаңа өнімдерді әзірлеуде қолдану. Тағамның қасиеттері мен сапасын модельдеу. Өнімнің қауіпсіздігі мен тұрақтылығын виртуалды тестілеу. Компьютерлік жүйелерді тамақ өнеркәсібінің өндірістік процестеріне біріктіру. Компьютерлік технологияларды қолдана отырып өндірісті басқару.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top