Тамақ өнеркәсібіндегі нанотехнология

  • Мақсаты: тамақ өнеркәсібінде нанотехнологияларды қолдану саласындағы білімді қалыптастыру. Кіріспе. Нанотехнологияның даму тарихы. Наноқұрылымдардың негізгі қасиеттері. Нанотехнологияны тамақ өнеркәсібінде қолдану. Нанотехнологияларды тамақ өндірісінде қолдану. Функционалды тағамға арналған нанодиспергирленген және наноинкапсуляцияланған компоненттер. Нанотехнологияны тағамды сақтау үшін қолдану. Қорғаныс аэрозольдері. Орау материалдары. Наносенсорлар. Нанотехнологияны қолдану арқылы алынған өнімдер.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top