Азық-түлікті ұзақ уақыт сақтаудың инновациялық әдістері

  • Мақсаты: азық-түлікті ұзақ уақыт сақтаудың инновациялық әдістерін қолдану дағдыларын игеру. Азық-түлік өндірісі саласындағы сақтау технологияларының теориясы. Ұзақ мерзімді сақтаудың инновациялық әдістерінің түрлері. Вакуум астында және өзгертілген атмосферада орау. Тосқауыл жабыны технологиясы. Ұзақ мерзімді сақтау өнімдерін өндірудегі нанотехнология. Суық пастерлеу және сәулелену. Криогендік мұздату. Сақтау мерзімін ұзарту және сапаны сақтау үшін жоғары қысымды өнімдерді өңдеу (HPP). Ақылды пакеттерді пайдалану.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top