Азық-түлік өнімдерінің инновациялық технологиялары

  • Мақсаты: жоғары технологиялық қоғамдық тамақтану өнімдерін өндіру дағдыларын қалыптастыру, шикізатты ұтымды пайдалану, өнімнің жоғары сапасын қамтамасыз ету, оның тұтынушының өмірі мен денсаулығы үшін қауіпсіздігі туралы заманауи идеялар тұрғысынан технологиялық процестерді жүргізу қажеттілігі туралы түсінік. Криогендік технологияны қолдана отырып, тез мұздатылған жаңа піскен жемістер мен көкөністерді өндіру. Қоғамдық тамақтандыру мен тамақ өнеркәсібінде ащы шөптердің СО2 сығындыларын өндіру және пайдалану. Нан өнімдерін өндірудегі инновациялық технологиялар: қамырды дайындаудың жеделдетілген әдістері. Өсімдік қоспалары бар нан өнімдерінің технологиялары. Ұн кондитерлік өнімдерін өндірудегі инновациялық технологиялар. Тез мұздатылған тағамдар мен аспаздық өнімдерді өндірудің инновациялық технологиялары: ет, көкөніс, балық.
  • Несиелер 5
  • Семестр 1
Top