Тамақ биотехнологиясы

  • Мақсаты: кәсіби қызметте қолдану үшін тамақ биотехнологиясы саласындағы білімді қалыптастыру. Әлемдегі тамақ биотехнологиясының қазіргі жағдайы. Азық-түлік биотехнологиясының негіздері. Биологиялық белсенді заттар мен препараттардың микробиологиялық өндірісі. Тамақ өнеркәсібінде ферменттік препараттарды қолдану, даму перспективалары. Өсімдік және жануар шикізатынан ферменттік препараттарды оқшаулау технологиясы. Тағамдық қышқылдарды алудың биотехнологиялық процестері. Биотехнология әдістерімен тағамдық заттарды алу. Биотехнология әдістерімен тағамдық ақуызды алу перспективалары
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top