Тамақ өнімдерін талдау

  • Курстың мақсаты: тамақ өнімдерінің, зиянды заттардың, тамақ шикізатының негізгі химиялық компоненттерін зерттеудің физика-химиялық, микробиологиялық әдістері туралы білімді қалыптастыру. Азық-түлікті зерттеудің оңтайлы әдісін таңдау кезінде шығармашылық қабілеттерін және жабдықта жұмыс істеу кезінде практикалық дағдыларын дамыту. Талдау нәтижелеріне математикалық өңдеуді жүргізу. Сақтау және тасымалдау кезінде заттардың қасиеттерінің өзгеруін болжау. Халықаралық тәжірибе аясында тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі стандарттарының сәйкестігі. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бақылау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top