Тамақ өнімдерін сақтау технологиясы

  • Мақсаты: Тағамдық өнімдерді сақтау технологиясы бойынша теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру Азық-түлік шикізатын және тағамдық өнімдерді сақтау мәселелері. Азық-түлік шикізатын және тағамдық өнімдерді сақтау принциптері, әдістері мен әдістері. Өсімдік және жануарлар шикізатының сақталуы, иммундық жүйе және тағамдық шикізаттың автолиз кезеңдері. Азық-түлік шикізаты мен тағамдық өнімдерді қысқа және ұзақ мерзімді сақтау. Ұзақ мерзімді сақтаудың технологиялық процесінің кезеңдері. Сақтау мерзімі, сапаны бақылау, жеткізілім ашықтығы және қоршаған ортаға әсер ету тұрғысынан азық-түлік логистикасын оңтайландыру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top