Мал шаруашылығы және шикізат өндірісінің негіздері

  • Мақсаты: ауылшаруашылық малдарын күтіп-бағу негіздері, шикізат шығынын азайту жолдары туралы теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Қазіргі кезеңдегі мал шаруашылығының мамандануы. Ауыл шаруашылығы жануарларын өсіру және күтіп-бағу негіздері. Шикізат сапасына функционалдық және қоршаған орта факторларының, сонымен қатар түрдің, жастың және тұқымның әсері. Жануарлардан алынатын шикізатты қабылдау, алғашқы өңдеу және тасымалдау. Шикізат шығынын болдырмау және азайту әдістері. Шикізаттың тұрақты сапасын қамтамасыз ету жолдары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top