Ет өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

  • Мақсаты: ет өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру және өндірістік процестерді басқару бойынша практикалық дағдыларды қалыптастыру. Ет өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру, өндірісті басқару. Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының құрылымы, кәсіпорынның өндірістік құрылымы . Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының шаруашылық қызметін талдау. Ет өнеркәсібі кәсіпорындары үшін нормативтік, технологиялық құжаттама және анықтамалық материал. Ресурстарды, жабдықтарды тиімді пайдалануға және қауіпсіз өнім өндіруге бағытталған қызметкерлердің іс-әрекеттерін үйлестіру. Ет өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыруды жетілдіру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top