Мамандыққа кіріспе

  • Мақсаты: студенттерде тамақ технологиясы туралы тұтас түсінік қалыптастыру, таңдаған мамандыққа деген қызығушылықты дамыту және бекіту. Азық-түлік технологияларының даму тарихы, өнеркәсіптік негізге көшу. Тамақ өнімдерінің жіктелуі және сипаттамасы. Инженерлік-технологиялық қызмет түрлері, азық-түлік кәсіпорындарының техникалық жабдықтаудың қазіргі деңгейі. Өндіріс процесін оңтайлы ұйымдастыру. Тамақтану университетінде оқу процесін ұйымдастыру. Бітіруші біліктілік жұмыстарына қойылатын жалпы талаптар.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
Top