Жаңа ет және балық өнімдерін әзірлеу

  • Мақсаты: пайдалы заттармен байытылған жаңа ет және балық өнімдерін әзірлеу дағдыларын дамыту. Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары ет және балық өнімдерін жобалау саласында тәжірибелік зерттеулер жүргізу. Функционалды өнімдер технологиясы, органикалық тағам өнімдерін өндіру. Есептеу және ақпараттық технологияларды қолдану арқылы жаңа ет және балық өнімдерінің тұжырымын оңтайландыру. Денсаулық пен ұзақ өмір сүру тұрғысынан жинақталған әсерді қамтамасыз ететін пайдалы заттармен байытылған өнімдерді әзірлеу. Ет өнімдерінің құрамын оңтайландыру және дәмдік сапасын жоғалтпай зиянды ингредиенттерді пайдалы заттармен алмастыру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top