Ет және ет өнімдерінің технологиясы 1

  • Мақсаты: ет және ет өнімдерінің технологиясы бойынша терең білімі мен жоғары сапалы өнім шығарудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Ет өнеркәсібінің қазіргі жағдайы. Кәсіпорында мал, құс, қояндарды қабылдау және күтіп ұстау, тасымалдау. Мал, құс және қоянды өңдеу. Ұшаларды сою және кесу. Эндокринді-ферменттік шикізатты өңдеу. Тағамдық субөнімдерді, терілерді, ішектерді өңдеу. Май технологиясы. Мал, құс және қоянның өңделген өнімдерінің, эндокринді-ферменттік шикізаттың, тағамдық субөнімдердің, терілер мен ішектердің сапасына нормативтік құжаттардың талаптары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top