Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Консервіленген өнімдер технологиясы 1
-
Мақсаты: өсімдік және жануар текті шикізаттан жасалған консервілердің технологиясы бойынша терең білім мен жоғары сапалы өнім алудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Өсімдік шикізатынан жасалған консервілердің технологиясы: көкөніс консервілері, көкөніс шырындары, езбелері және пасталар, көкөніс түскі ас консервілері, жеміс-жидек консервілері, балалар және диеталық жеміс-көкөніс консервілері, консервіленген жартылай фабрикаттар.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп