Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт шикізатын өңдеудің физика-химиялық және биохимиялық негіздері
-
Мақсаты: сүт шикізатын өңдеу кезінде жүретін физика-химиялық және биохимиялық процестер, сонымен қатар олардың сүт өнімдерінің сапасы мен қасиеттеріне әсері туралы терең білімдерін қалыптастыру.. Сүт түзілуінің теориялық негіздері, сүттің физика-химиялық және биохимиялық қасиеттері, олардың әртүрлі факторларға байланысты өзгеруі, сүт бөліктерінің күйінің ерекшеліктері, олардың өзара байланысы, сүттегі күйі, өңдеу, өңдеу және сақтау кезіндегі физика-химиялық және биохимиялық өзгерістер. Төмен және жоғары температурада өңдеу, ашыту, коагуляция, коагуляция, пісіп-жетілу және шикізатты өңдеу мен сақтаудың және өткізудің басқа да процестері кезінде болатын биохимиялық және физика-химиялық өзгерістер
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп