Сүт шикізатын өңдеудің физика-химиялық және биохимиялық негіздері

  • Мақсаты: сүт шикізатын өңдеу кезінде жүретін физика-химиялық және биохимиялық процестер, сонымен қатар олардың сүт өнімдерінің сапасы мен қасиеттеріне әсері туралы терең білімдерін қалыптастыру.. Сүт түзілуінің теориялық негіздері, сүттің физика-химиялық және биохимиялық қасиеттері, олардың әртүрлі факторларға байланысты өзгеруі, сүт бөліктерінің күйінің ерекшеліктері, олардың өзара байланысы, сүттегі күйі, өңдеу, өңдеу және сақтау кезіндегі физика-химиялық және биохимиялық өзгерістер. Төмен және жоғары температурада өңдеу, ашыту, коагуляция, коагуляция, пісіп-жетілу және шикізатты өңдеу мен сақтаудың және өткізудің басқа да процестері кезінде болатын биохимиялық және физика-химиялық өзгерістер
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top