Тамақ өнеркәсібіндегі стандарттау және техникалық реттеу

  • Мақсаты: тамақ өнімдерінің өндірісі саласындағы стандарттар мен техникалық реттеу туралы білімдерін дамыту . Тамақ өнеркәсібіндегі стандарттаудың негізгі түсініктері мен принциптері. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі стандарттар мен техникалық реттеудің рөлі. Тамақ өнеркәсібіндегі ұлттық және халықаралық стандарттар. Тамақ өнімдерінің өндірісі мен айналымын реттейтін ережелер мен заңдар. Қазақстан Республикасының заңдары, Кеден одағының техникалық регламенттері және шикізат пен тамақ өнімдерінің адам және қоршаған орта үшін қауіпсіздігін реттейтін халықаралық стандарттар.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top