Тамақ саласы кәсіпорындарының экономикасы.

  • Мақсаты: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары жұмысының тиімділігін арттыру бойынша ұйымдастыру-экономикалық шараларды әзірлеу дағдыларын қалыптастыру . Тамақ өнімдерін өндіру кәсіпорындарында ресурстарды тиімді пайдалану, еңбекті ұйымдастыру және өндірістік процесті жоспарлау принциптері. Кәсіпорынның негізгі техникалық-экономикалық көрсеткіштерін есептеу әдістері, тиімді жұмысты жоспарлау мен ұйымдастырудың заманауи әдістері. Кәсіпкерлік қызметтің субъектілері мен негізгі объектісі, бәсекелестік ортада бизнесті жоспарлаудың мақсаттары мен принциптері. Бизнес-жоспарлардың түрлері, құрылымдауға қойылатын талаптар, орындалуын бақылау, оның құралдары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top