Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ саласы кәсіпорындарының экономикасы.
-
Мақсаты: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары жұмысының тиімділігін арттыру бойынша ұйымдастыру-экономикалық шараларды әзірлеу дағдыларын қалыптастыру . Тамақ өнімдерін өндіру кәсіпорындарында ресурстарды тиімді пайдалану, еңбекті ұйымдастыру және өндірістік процесті жоспарлау принциптері. Кәсіпорынның негізгі техникалық-экономикалық көрсеткіштерін есептеу әдістері, тиімді жұмысты жоспарлау мен ұйымдастырудың заманауи әдістері. Кәсіпкерлік қызметтің субъектілері мен негізгі объектісі, бәсекелестік ортада бизнесті жоспарлаудың мақсаттары мен принциптері. Бизнес-жоспарлардың түрлері, құрылымдауға қойылатын талаптар, орындалуын бақылау, оның құралдары.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп