Тамақ өнеркәсібіндегі еңбекті қорғау

  • Мақсаты: өндірісте зиянсыз, қауіпсіз, салауатты және жоғары өнімділікті еңбек жағдайларын жасау үшін құқықтық, ұйымдастырушылық, санитарлы- гигиеналық және техникалық шаралар саласындағы білімдерін қалыптастыру. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы еңбек қауіпсіздігін басқару жүйесі. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы еңбек жағдайларының сипаттамасы, жұмыс орны мен адам ортасының қолайлы жағдайын жасау. Өндірістік жарақаттар мен кәсіптік аурулардың себептерін зерттеу. Жабдықтың жұмысы және қауіпсіздік шаралары. Өндірістік жазатайым оқиғаларды тергеу және есепке алу туралы ереже.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
Top