Ет өнеркәсібі кәсіпорындарындағы есеп және есеп беру

  • Мақсаты: ет өнеркәсібі кәсіпорындарында шикізаттың, жартылай фабрикаттардың, дайын өнімдердің және тауарлы-материалдық құндылықтардың қозғалысының есебін жүргізу дағдыларын меңгеру . Ет өнеркәсібіндегі өндіріс есебінің негіздері. Ет өнеркәсібіндегі бухгалтерлік есептің нормативтік құқықтық негіздері. Ет өнімдерін өндіруге кеткен шығындар есебінің ерекшеліктері. Ет комбинаттарындағы шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімдерді есепке алу. Ет өнеркәсібіндегі қорларды және дайын өнімді бағалау әдістері . Өндірістегі қалдықтар мен ақауларды есепке алу және бақылау әдістері. Ет өнімдерін орау және таңбалау процесін ұйымдастыру және есепке алу . Ет өнеркәсібіндегі өзіндік құн және оны есептеу әдістері. Ет өнеркәсібіндегі еңбек шығындары мен еңбекақыны есепке алу ерекшеліктері. Ет өнеркәсібіндегі өндірістік көрсеткіштерді талдау. Ет саласының өндірістік есебіндегі есеп берудің негізгі формалары мен әдістері . Ет өнеркәсібіндегі салықтық есеп және есеп беру . Ет комбинаттарындағы негізгі құралдар мен тауарлы-материалдық қорлардың есебі
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top