Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау

  • Мақсаты: сүт өнімдерінің сапасын басқару бойынша және технологиялық процесс параметрлерін, жартылай фабрикаттардың өндірістік бақылауын, шикізаттың сапасын кірістік бақылауды жүзеге асыру және ұйымдастыру дағдыларын қалыптастыру Сапа көрсеткіштерін анықтау әдістері. Технохимиялық бақылау зертханасын ұйымдастыру. Дайындалған сүттің сапасын бақылау. Пастерленген және стерилденген сүт, сұйық қышқылсүт өнімдері, кілегей және қаймақ, сүзбе және сүзбе өнімдері, балмұздақ, сары май, ірімшіктер, казеин, сүт консервілері, сүт қантының өндірісін бақылау. Ыдыстарды және жабдықтарды жуу және дезинфекциялау режимдерін, сапасын бақылау.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top