Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы

  • Мақсаты: жануар және өсімдік шикізатынан жекелеген тамақ өнімдерін өндірудің жалпы технологиялық схемаларын құрастыру дағдыларын қалыптастыру . Тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларына арналған арнайы технология негіздері. Жануар және өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық схемалары (ет және балық өнімдері, сүт және сүт өнімдері, өсімдік майлары және май өнімдері, ұн, жарма, макарон өнімдері, тамақ өнімдері, кондитерлік өнімдер, нан және тоқаш өнімдері, қант, крахмал және крахмал өнімдері, жемістер мен көкөністер консервілері, тағамдық концентраттар).
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 7
Top