Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы 2

  • Мақсаты: сүт және сүт өнімдерінің технологиясы бойынша терең білім мен жоғары сапалы өнім шығарудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Сары май өндірісінің технологиялық аспектілері. Әлемдік және отандық май өндірісінің даму кезеңдері. Майдың түрлері мен жіктелуі. Май технологиясы. Сүт консервілерінің технологиясы. Балалар сүт өнімдерін, консервілер мен концентраттарды өндірудің технологиялық сұлбалары. Емдік-профилактикалық және емдік сүт өнімдері. Сары майдың, консервіленген сүттің, балалар сүт өнімдерінің, консервілер мен концентраттардың сапасына қатысты нормативтік құжаттардың талаптары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top