Сүт консервілері және балалар тағамы өнімдерінің технологиясы

  • Мақсаты: балалар өнімдері, консервілері және сүт негізіндегі концентраттардың технологиясы туралы терең білімдерін және жоғары сапалы өнім шығарудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Сүт және сүт өнімдерінің балаларды тамақтандырудағы рөлі, сиыр сүтін әйел сүтіне бейімдеу жолдары мен тәсілдері. Балалар сүт өнімдерінің, сүт консервілерінің және концентраттардың әртүрлі белгілеріне сәйкес жіктелуі. Тағамдық шикізаттың және сүт консервілеріне және балалар өнімдеріне, оның ішінде сүт негізіндегі өнімдерге арналған компоненттердің құрамы мен қасиеттері. Сүт консервілері мен балалар тағамы өнімдерін өндіру. Сүт өнімдерінің, консервілердің және концентраттардың технологиялық схемалары; нормативтік құжаттарға сәйкес сүт консервілерінің және балалар өнімдерінің, оның ішінде сүт негізіндегі өнімдердің сапасы.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top