Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының жабдықтары

  • Мақсаты: ет өнеркәсібінде технологиялық жабдықтарды қауіпсіз пайдалану үшін қажетті білім және дағдыларды қалыптастыру. Ет өнеркәсібі жабдықтарының жіктелуі, тағайындалуы, конструкциясы, жұмыс істеу принципі, пайдалану ережесі. Терілерді, ішек-қарындарды және субөнімдерді алғашқы өңдеуге, малды союға, терісін сыпыруға арналған жабдықтар . Ұшаларды бөлуге, ұсақтауға, араластыруға, мөлшерлеуге, буып-түюге арналған жабдықтар . Тұздауға және ыстауға арналған жабдықтар. Термиялық өңдеуге арналған жабдық. Етті өңдеуге арналған роботты автоматты желілер.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top