Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының жабдықтары
-
Мақсаты: ет өнеркәсібінде технологиялық жабдықтарды қауіпсіз пайдалану үшін қажетті білім және дағдыларды қалыптастыру. Ет өнеркәсібі жабдықтарының жіктелуі, тағайындалуы, конструкциясы, жұмыс істеу принципі, пайдалану ережесі. Терілерді, ішек-қарындарды және субөнімдерді алғашқы өңдеуге, малды союға, терісін сыпыруға арналған жабдықтар . Ұшаларды бөлуге, ұсақтауға, араластыруға, мөлшерлеуге, буып-түюге арналған жабдықтар . Тұздауға және ыстауға арналған жабдықтар. Термиялық өңдеуге арналған жабдық. Етті өңдеуге арналған роботты автоматты желілер.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1