Ет және ет өнімдерінің технологиясы 2

  • Мақсаты: ет және ет өнімдерінің технологиясы бойынша терең білімі мен жоғары сапалы өнім шығарудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Ет және ет өнімдерін тоңазытып өңдеу және тоңазытып сақтау. Шұжық, Тұздалған өнімдер, жартылай фабрикаттар, дайын тағамдар, деликатес ет өнімдері және ет консервілерін өндіру технологиясы. Шұжықтардың, тұздалған өнімдердің, жартылай фабрикаттардың, дайын тамақ өнімдерінің, ет және консервіленген еттердің сапасына қойылатын нормативтік құжаттарға қойылатын талаптар.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top