Тамақ өнімдерін суықпен өңдеу

  • Мақсаты: жасанды суықтың көмегімен тағамдық өнімдерді сақтау мәселеелрі бойынша теориялық білім мен тәжірибелік дағдыларды қалыптастыру . Суыту технологиясы, үздіксіз суыту тізбегі, тағамдық өнімдерді суыту технологиясының негізгі процестері (салқындату, тоңазыту, мұздату, сақтау, жылыту, жібіту). Тамақ өнімдерін суықпен өңдеу принциптерінің жіктелуі: тамақ өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау кезіндегі процестер мен өзгерістер . Тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларындағы технологиялық процестердің спецификалық ерекшеліктері. Тамақ өнеркәсібінде табиғи және жасанды суықты қолдану
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top