Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін суықпен өңдеу
-
Мақсаты: жасанды суықтың көмегімен тағамдық өнімдерді сақтау мәселеелрі бойынша теориялық білім мен тәжірибелік дағдыларды қалыптастыру . Суыту технологиясы, үздіксіз суыту тізбегі, тағамдық өнімдерді суыту технологиясының негізгі процестері (салқындату, тоңазыту, мұздату, сақтау, жылыту, жібіту). Тамақ өнімдерін суықпен өңдеу принциптерінің жіктелуі: тамақ өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау кезіндегі процестер мен өзгерістер . Тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларындағы технологиялық процестердің спецификалық ерекшеліктері. Тамақ өнеркәсібінде табиғи және жасанды суықты қолдану
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1