Жаңа консерві өнімдерін әзірлеу

  • Мақсаты: пайдалы заттармен байытылған жаңа консервілерді жасау дағдыларын дамыту . Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары консервілерді жобалау саласында тәжірибелік зерттеулер жүргізу. Функционалды өнімдер технологиясы, органикалық тағам өнімдерін өндіру. Жаңа консервілердің рецептурасын есептеу және ақпараттық технологияларды қолдану арқылы оңтайландыру. Денсаулық пен ұзақ өмір сүру тұрғысынан жинақталған әсерді қамтамасыз ететін пайдалы заттармен байытылған өнімдерді әзірлеу. Консервіленген өнімдердің құрамын оңтайландыру және дәмдік сапасын жоғалтпай зиянды ингредиенттерді пайдалы заттармен алмастыру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top