Ет өнеркәсібі кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау

  • Мақсаты: ет өнімдерінің сапасын басқару бойынша және технологиялық процесс параметрлерін, жартылай фабрикаттардың өндірістік бақылауын, шикізаттың сапасын кірістік бақылауды жүзеге асыру және ұйымдастыру дағдыларын қалыптастыру Сапа көрсеткіштерін анықтау әдістері. Технохимиялық бақылау зертханасын, жабдықтарды ұйымдастыру. Етті, құс етін, тағамдық мал майларын өңдейтін кәсіпорындардағы технохимиялық бақылау. Мал мен құсты союды, өңдеуді бақылау. Суықпен өңдеу мен сақтауды бақылау, өндіру мен өткізуді бақылау. Шұжық өнімдері, ысталған және жартылай фабрикаттар, ет консервілері, жұмыртқа өнімдері өндірісі мен сапасын бақылау
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top