Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Консерві өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру
-
Мақсаты: консервілеу кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру және өндірістік процестерді басқару бойынша практикалық дағдыларды дамыту. Консерві өндірісін ұйымдастыру, өндірісті басқару. Консервілеу өнеркәсібіндегі кәсіпорындардың құрылымы, кәсіпорынның өндірістік құрылымы . Консерві өнеркәсібі кәсіпорындарының шаруашылық қызметін талдау. Консервілеу өнеркәсібінің кәсіпорындары үшін нормативтік, технологиялық құжаттама және анықтамалық материал. Ресурстарды, жабдықтарды тиімді пайдалануға және қауіпсіз өнім өндіруге бағытталған қызметкерлердің іс-әрекеттерін үйлестіру. Консервілеу өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыруды жетілдіру.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1