Консерві өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

  • Мақсаты: консервілеу кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру және өндірістік процестерді басқару бойынша практикалық дағдыларды дамыту. Консерві өндірісін ұйымдастыру, өндірісті басқару. Консервілеу өнеркәсібіндегі кәсіпорындардың құрылымы, кәсіпорынның өндірістік құрылымы . Консерві өнеркәсібі кәсіпорындарының шаруашылық қызметін талдау. Консервілеу өнеркәсібінің кәсіпорындары үшін нормативтік, технологиялық құжаттама және анықтамалық материал. Ресурстарды, жабдықтарды тиімді пайдалануға және қауіпсіз өнім өндіруге бағытталған қызметкерлердің іс-әрекеттерін үйлестіру. Консервілеу өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыруды жетілдіру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top