Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы СМЖ

  • Мақсаты: қазіргі заманғы менеджмент тұжырымдамасы ретінде сапа менеджменті жүйелері туралы білімді дамыту, сонымен қатар сапа менеджменті жүйесін әзірлеу және енгізу дағдыларын меңгеру. Сапа жүйесінің дамуының негізгі кезеңдері. Сапаны жақсарту жөніндегі іс-шараларды ынталандыру. Азық-түлік қауіпсіздігі жүйелері (HACCP, GMP, ISO 22000 және т.б.). Тамақ өнеркәсібіндегі сапа менеджментінің интеграцияланған жүйелері. Жалпы талаптар. Өндіріс процесінің кезеңдері бойынша қауіпті және қауіпті факторларды талдау. Сыни бақылау нүктелерін анықтау, түзету әрекеттері. Құжаттамаға қойылатын талаптар. Міндетті алдын ала іс-шаралардың өндірістік бағдарламаларын әзірлеу.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top