Жаңа сүт өнімдерін әзірлеу

  • Мақсаты: пайдалы заттармен байытылған жаңа сүт өнімдерін әзірлеу дағдыларын дамыту . Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары сүт өнімдерін жобалау саласында тәжірибелік зерттеулер жүргізу. Функционалды өнімдер технологиясы, органикалық тағам өнімдерін өндіру. Ақпараттық технологияларды есептеу және қолдану арқылы жаңа сүт өнімдерінің тұжырымын оңтайландыру. Денсаулық пен ұзақ өмір сүру тұрғысынан жинақталған әсерді қамтамасыз ететін пайдалы заттармен байытылған өнімдерді әзірлеу. Сүт өнімдерінің құрамын оңтайландыру және дәмдік сапасын жоғалтпай зиянды ингредиенттерді пайдалы заттармен алмастыру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top