Ет өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау

  • Мақсаты: Ет өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалаудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Кәсіпорын құрылысының техника-экономикалық негіздемесі. Бас жоспарларға, кәсіпорындардың негізгі құрылыс құрылымдарына және оның элементтеріне қойылатын мақсаттар мен талаптар. Автоматты жобалау жүйесі туралы жалпы мағлұматтар (CAПР). Процестерді технологиялық жобалау әдістемесі. Май өңдеу зауыттары, шұжық және консерві цехтарының, тоңазытқыштар мен құс комбинаттарының технологиялық процестерін жобалау. Жобаның технологиялық бөлігін есептеу. Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының негізгі өндірістік объектілерінің схемасы.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top