Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері

  • Мақсаты: тамақ өнімдері өндірісінің технологиялық процестерінің негізіндегі заңдылықтар туралы теориялық білімді қалыптастыру . Негізгі ұғымдар мен заңдар. Ұқсастық теориясының негіздері. Гетерогенді жүйелерді бөлу. Тамақ өндірісінде шикізатты өңдеудің механикалық, гидромеханикалық, жылуфизикалық әдістері. Тамақ өнімдері өндірісінде шикізатты өңдеудің химиялық, биохимиялық, микробиологиялық процестері. Тамақ өнімдері өндірісінде шикізатты өңдеудің электрофизикалық әдістері. Тамақ өнімдерін өндіруге арналған шикізат (өсімдік текті шикізат, жануарлардан алынатын шикізат).
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Семестр 1
Top