Консерві өнеркәсібі кәсіпорындарының жабдықтары

  • Мақсаты: консервілеу өнеркәсібінде технологиялық жабдықтарды қауіпсіз пайдалану үшін қажетті білім және дағдыларды қалыптастыру. Тағамдық шикізатты сұрыптау, жуу, тазалау және ұсаақтауға арналған машиналар мен қондырғылар. Консервілеу шикізатын термиялық өңдеуге арналған машиналар мен қондырғылар (булағыш, қуыру пештері, қайнату аппараттары). Пасталар мен шырындарды концентрлеуге арналған қондырғылар. Кептіру қондырғылары. Мұздату қондырғылары. Араластырғыштар. Толтырғыштар және құю машиналары. Стерилизаторлар және автоклавтар. Консервілерді тауарлық өңдеуге және буып-түюге арналған жабдықтар. Консервілеу өндірісіне арналған роботты автоматты желілер.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top