Консерві өнеркәсібі кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау

  • Мақсаты: консерві және тағамдық концентраттардың сапасын басқару бойынша және технологиялық процесс параметрлерін, жартылай фабрикаттардың өндірістік бақылауын, шикізаттың сапасын кірістік бақылауды жүзеге асыру және ұйымдастыру дағдыларын қалыптастыру Консерві және тағамдық концентраттар өндірісі өнімдерінің сапасын зерттеу әдістері. Дәмдік және биологиялық белсенді заттарды анықтау әдістері (органикалық тағамдық қышқылдар, этил спирті, ас тұзы, витаминдер). Ілеспе және бөгде заттарды анықтау әдістері (нитриттер, нитраттар, пестицидтер, антиоксиданттар, радиоактивті заттар, минералды және металл қоспалары, күл).
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top