Алкогольсіз сусындар технологиясы

  • Мақсаты: алкогольсіз сусындар технологиясы бойынша теориялық білімдерін, алкогольсіз сусындар өндірісінің практикалық дағдыларын қалыптастыру. Алкогольсіз сусындардың жіктелуі, олардың түрлері. Алкогольсіз сусындар өндірісінде қолданылатын өсімдік текті шикізат пен материалдарды, тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылығын, олардың технологиялық қасиеттерін анықтау. Алкогольсіз сусындар өндірісінде қолданылатын шикізатты, материалдарды және жартылай фабрикаттарды өңдеу процестері, әдістері мен тәсілдері. Алкогольсіз сусындардың жекелеген түрлерін өндірудің технологиялық схемалары мен өндіру режимдері.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top