Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Консервіленген өнімдер технологиясы 2
-
Мақсаты: өсімдік және жануар текті шикізаттан жасалған консервілердің технологиясы бойынша терең білім мен жоғары сапалы өнім алудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Жануарлардан алынатын шикізаттан консервіленген өнімдер технологиясы: Ет, балық, сүт консервілері. Ет, балық, сүт консервілері өндірісіндегі биологиялық белсенді қоспалар. Емдік-профилактикалық бағытындағы консервілерді дайындау. Еттің, балықтың, консервіленген сүттің және медициналық-профилактикалық бағыттағы консервілердің сапасына қойылатын нормативтік құжаттардың талаптары.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1