Консервіленген өнімдер технологиясы 2

  • Мақсаты: өсімдік және жануар текті шикізаттан жасалған консервілердің технологиясы бойынша терең білім мен жоғары сапалы өнім алудың практикалық дағдыларын қалыптастыру. Жануарлардан алынатын шикізаттан консервіленген өнімдер технологиясы: Ет, балық, сүт консервілері. Ет, балық, сүт консервілері өндірісіндегі биологиялық белсенді қоспалар. Емдік-профилактикалық бағытындағы консервілерді дайындау. Еттің, балықтың, консервіленген сүттің және медициналық-профилактикалық бағыттағы консервілердің сапасына қойылатын нормативтік құжаттардың талаптары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top