Балық өнімдерінің технологиясы

  • Мақсаты: әртүрлі ассортименттегі жоғары сапалы тамақ өнімдерін өндіру үшін балықты технологиялық өңдеу режимдері мен параметрлері, бастапқы өңдеу әдістері, технологиялық қасиеттерінің ерекшеліктері туралы білімдерді қалыптастыру. Балық және теңіз сүтқоректілері денесінің өлшемді-салмақтық құрылысы және химиялық құрамы. Балықтардағы өлгеннен кейінгі өзгерістер. Салқындатылған, мұздатылған, тұздалған балық өнімдері мен пресервілерінің технологиясы. Кептірілген, қақталған, ысталған, аспаздық балық өнімдері мен балық консервілерінің технологиясы. Балықтан алынатын азықтық және техникалық өнімдердің технологиясы.Балықтан жасалған медициналық және техникалық бұйымдардың технологиясы. Дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптар. Қолдану нұсқаулары.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top