Сүт өнеркәсібі кәсіпорындарындағы есеп және есеп беру

  • Мақсаты: сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында шикізаттың, жартылай фабрикаттардың, дайын өнімдердің және тауарлы-материалдық құндылықтардың қозғалысының есебін жүргізу дағдыларын меңгеру Сүт өнеркәсібіндегі өндіріс есебінің ерекшеліктері. Сүт өнімдерін өндіруге кеткен шығындарды есепке алу әдістері. Сүт өнімдері өндірісіндегі есеп беру. Сүт өнімдерінің есебі және сапасын бақылау. Сүт өнімдерінің өзіндік құны және оның есебі. Сүт өнеркәсібіндегі тауарлардың қалдықтары мен қозғалысы. Сүт өнімдері өндірісіндегі шикізаттар мен материалдар есебінің ерекшеліктері. Сүт өнеркәсібіндегі өндірістік есептілікті талдау. Сүт өнімдерін өндірудегі энергия шығындарын есепке алу ерекшеліктері. Сүт өнеркәсібіндегі сақтау мерзімі әртүрлі өнімдерді есепке алу. Сүт өнеркәсібіндегі өндірістік қорлардың есебі. Сүтті өңдеу және сүт өнімдерінің әртүрлі түрлерін өндіру есебі. Сүт өнеркәсібіндегі тауарлы-материалдық қорларды және өндірістік қорларды бағалау әдістері. Сүт және сүт өнімдерінің өндірісі туралы есеп беру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top