Мал шаруашылығындағы өнімдерді қайта өңдеу машиналары мен аппараттары

  • Процестерді технологиялық жобалаудың ғылыми принциптерін түсінетін, жабдықтың негізгі техникалық-экономикалық сипаттамаларын бағалай алатын және оңтайлы таңдай алатын, процестердің қарқындылығы мен үнемділігін арттыру резервтерін анықтай алатын, өндіріс тиімділігін арттыру үшін ғылыми зерттеу әдістеріне ие кең инженерлік көзқарасы бар мамандарды даярлау.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top