Сапа жүйесі

  • Курста сапаны басқару жүйесінің даму тарихын, бұйымдардың техникалық және функционалдық сапасын, бұйымның өмірлік циклінің кезеңдері және оларды қолдау қажеттілігін, өндіріске ИСО 9001 МС енгізу қажеттілігін. СМЖ құрудың жалпы принциптері мен тәсілдерін, СМЖ құрудағы үдерістік және жүйелі тәсілдерін. СМЖ құжаттамасы туралы; сапа саласындағы кәсіпорындардың саясаты мен мақсаттарын; СМЖ жоғары басшылықтың рөлін; СМЖ үнемі жақсартылу жолдарын; сапа менеджментін; сапаны қамтамасыз ақпараттық қамтамасыз етуді; ҚР кәсіпорындарында СМЖ енгізу алгоритмін қарастырады.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top