Техникалық реттеудің негізі

  • Әр ауыл шаруашылығы өндірісінің өнімдері мен процестерін ұлттық және халықаралық нормативтік-құқықтық қамтамасыз етуді, сәйкестікті растау жүйесін, стандарттау бойынша нормативтік құжаттарды жүйелендіруді, өнімнің сапасын анықтау әдістерін, сертификаттау бойынша органдарды және сынақ зертханаларын аккредиттеуді. Техникалық реттеу саласындағы мемлекеттік бақылау мен қадағалауды, ИСО 9000 және 22000 бойынша сапа менеджменті және қауіпсіздікті қамтамасыз ету жүйесін қамтиды.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top